23 Mart 2010 Salı

Merhaba

Gönül arzuladı eski dostluğu
Yeşersin umutlar canlar merhaba
Kim istemez ki her gün hoşluğu
Ak olsun yüzünüz tenler merhaba

Abu kevser olsun sizin dolunuz
Ehli beyit yolu bizim yolumuz
Hünkar Hacı Bektaş Veli ulumuz
Yardımcınız olsun dostlar merhaba

MazlumAslan eğer ağrısa başım
Hazreti Hüda dır benim haldaşım
Cana minnet etmem kesilse başım
Kurbanım yoluna canlar merhaba

MazlumAslan(musahip)

2 yorum:

  1. Merhaba Mazlum Bey, sizi burada görmek ne kadar güzel. Bende epeydir buralardayım.
    Blogcunun eski tadı kalmayınca, sevdiğim dostlar burda buluşunca bende bir gönül hanesi kurdum burda. Arada blogcuyada yazıyorum lakin eskisi kadar ziyaretim yok arkadaşlara.
    Hoşgeldiniz ve ne iyi ettinizde geldiniz.

    YanıtlaSil
  2. Efendim, merhabalar. Demek Musahip'te ayrıldı, terkeyledi Blogcu.com'u, yoksa oradaki bloğun aynı bizimkiler gibi duruyor mu? Biz çok oldu. Blogcu.com'dan ayrılalı. Bayağı varız burada. Baksana Sihirliyazılar, Newbahar benden önce bulmuş seni. Seçtiğin şablon çok güzel, herşeyiyle mükemmel. Demek tekrar yazmaya devam. Çok iyi etmişin . Geçenlerde Hikayelerdirkalan'ı da buldum. O da aynı adresle blogspot'ta yazıyor.

    Sayın Hemşehrim, gönüldaşım, yoldaşım, hoş gelmişin, safalar getirmişin, emin ol gelir gelmez ilk açılış şiirin de o kdar güzel, o kadar anlamlı ve o kadar duygu yüklü ki, insanın okudukça okuyası geliyor. Hani suya susamış birini çeşmeye götürürsünde lülenin ağzına dayar ağzını da gurk gurk kana kana içer ya, ha şimdi ben de bu şiiri böyle içtim. Ne yapalım hasret kalmışız Musahip'imizin şiirlerine. Çok iyi etmişin tekrar hoş gelmişin. Bir şeye ihtiyacın olursa haber ver. Hani yeni komşu gelince, yerli komşular yeni komşuya öyle derler ya,

    Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil